مهندس محمد جان جليل پيران سرپرست شبكه بهداشت ودرمان شهرستان لردگان به اهم فعاليت وشاخصه هاي بهداشتي اشاره كرد واز ادارات همكاري كنند ه در اجراي مصوبات شوراي سلامت تقدير كرد
1- تقدير و تشكر از همكاري نيروي انتظامي به خصوص دايره اماكن عمومي
2- تقدير و تشكر از اداره ورزش و جوانان و مديريت جديد استخر در خصوص اقدامات انجام گرفته و تشويق ادارات جهت استفاده از ورزش مفرح شنا
3- استفاده از ميوه و سبزيجات در 5 وعده روزانه واستفاده از ميوه به جاي آبميوه هاي صنعتي در پذيرايي جلسات و كارگاههاي ادارات
4- انجام فلورايد تراپي به تعداد 20648 دانش آموز در سطح شهرستان
5- كمبود دندانپزشك در سطح شهرستان و رايزني با بخش خصوصي جهت جبران
6- اجراي طرح همياران سلامت و سفيران سلامت كه هرساله 20 درصد از خانوارها آموزش داده مي شوند( 8000 خانوار در طول سال )
7- اضافه نمودن 3 دستگاه آمبولانس جديد به پايگاهها و پيش بيني سه پايگاه جديد در دهستانهاي ارمند – ريگ و سردشت
8- ممنوعيت قرص برنج ( فسفيد آلومينيوم ) با توجه به قاچاق و منسوخ بودن استفاده از آن به دليل خطرات جاني و توصيه به استفاده از قرص هاي استاندارد و با مشخصات كامل ( نظير فسفيد كلسيم ) كه لازم است كليه ادارات خصوصا جهاد كشاورزي همكاري هاي لازم را داشته باشند.
در ادامه دكتر زارع رياست بيمارستان شهداء موارد زير را مطرح نمودند:
1- نوبت دهي تلفني كلينيك تخصصي 2- مراجعه بيش از 800 تا 1200 نفر روزانه به كلينيك كه باعث مشكلاتي مي گردد 3- اختصاص بودجه جهت احداث كلينيك تخصصي در بيمارستان در متراژ 1330 متر مربع و اخذ مجوز MRI در اين كلينيك 4- اجراي طرح توسعه بيمارستان و اورژانس و كمبود تخت كه باعث موارد محدودي از اعزام مي گردد
5- اخذ مجوز دستگاه لاپاروسكوپي 6- نياز به بازبودن شبانه روزي مركز بهداشتي درماني شهري شماره 2 جهت كاهش بار مراجعين به بيمارستان 7- اجراي طرح افزايش زمان حضور متخصصين از 10 روز به 23 روز
پس از بحث و تبادل نظر و بيان مشكلات توسط بخشداران و ساير مسئولين ادارات موارد زير جهت اجرا مورد تصويب قرار گرفت:
1- مقرر گرديد با توجه به اظهار نظر نماينده آب شهري، حداكثر تا پايان سال نصب پكيج تصفيه خانه بر روي چشمه برم انجام و اقدامات لازم جهت بندهاي صورت جلسات قبلي در خصوص اخذ مجوز 2 حلقه چاه بر روي گسل ورودي چشمه برم انجام گردد.
2- با توجه به جلسات قبلي لازم است نيروي محترم انتظامي همكاري لازم را جهت توقيف ماشين هاي حمل و نقل مواد غذايي با شبكه بهداشت و دامپزشكي داشته باشند.
3- مقرر گرديد مشكلات و مسائل آب آشاميدني روستاي مرادان با توجه به اظهار نظر مدير آبفار و بخشدار خانميرزا به صورت ويژه پيگيري گردد
4- مقرر گرديد شهرداري لردگان نسبت به پيگيري جمع آوري نخاله هاي ساختماني در شهر و حومه اقدامات لازم را انجام دهد و همچنين با توجه به جلسات قبلي نسبت به احداث سرويس هاي بهداشتي در محل غسالخانه قديمي در انتهاي خيابان وليعصر اقدام نمايد.
5- با توجه به اظهارات بخشداران منج و خانميرزا پيگيري هاي لازم جهت مشكلات آب آشاميدني روستاهاي تحت پوشش اين بخش ها از جمله تكميل پروژه اوره و بارز و مشكلات آب روستاي قلعه چه ، بابامنصور، خسروآباد، سيله و ساير پيگيري گردد.
6- مقرر گرديد اداره بيمه سلامت در خصوص قراردادهاي بيمه تكميلي فرهنگيان و مشكلات مربوطه پيگيري هاي لازم را انجام دهد.
7- مقرر گرديد شركت آبفار نسبت به پيگيري مشكلات و مسائل آب آشاميدني روستاهاي غير تحت پوشش ( بيش از 80 روستا ) با همكاري بخشداران اقدامات لازم را انجام و جلسات مشتركي در اين خصوص در بخش هاي 5 گانه تشكيل گردد و پيگيري هاي لازم از طريق استان به عمل آيد.
8- مقرر گرديد از طريق بخشداري منج و فرمانداري و امور آب همكاري و پشتيباني هاي لازم جهت اخذ مجوز زمين احداث پايگاه اورژانس با توجه به آماده بودن ساير مجوزها صورت گيرد.