مرکز بهداشت شهرستان لردگان
۱۴۰۳/۱۱/۶
1394/02/01
كارگاه آموزشي ايمني غذا در لردگان برگزارشد
 
ياسر جليل پور گفت : بدون شك سلامت و ايمني مواد غذايي در سلامت و تندرستي انسان به گونه‌اي موثر است كه هيچكس نمي‌تواند آن را حتي به اندازه ذره‌اي انكار كند. تغذيه‌اي كه بر اساس اصول علمي و با در نظر گرفتن تمامي احتياجات بدن ما تنظيم شده باشد و از سلامت لازم به لحاظ عاري بودن از هر گونه آلودگي  ميكروبي ، شيميايي و .. برخوردار باشد قطعا" سلامت انسان را تامين خواهد كرد  و رشد و نمو سلولهاي بدن را باعث خواهد شد و همچنين قواي دفاعي بدن را به صورتي بسيار اساسي و قابل ملاحظه افزايش مي‌دهدولذا كارگاه آموزشي ايمني غذا را براي متصديان رستورانها، طباخي ها وشيريني پزي هاي شهر لردگان بمناسبت هفته سلامت وشعار سال ايمني غذا از مزرعه تا سفره برگزار نموديم تا نسبت به آموزش واطلاع رساني به صنوف مربوطه در خصوص اهميت سلامت غذايي و تامين سلامت مردم برگزار نموديم. وي هدف كلي از برگزاري اين كارگاه را تحقق شعار سال وارتقاي سطح سواد سلامت جامعه دانست 
تعداد بازدید:
147
نویسنده:
مرتضي محمدي بردبري - كارشناس مسئول روابط عمومي
منبع:
روابط عمومي
امتیازدهی
میانگین امتیازها:5 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal